top of page
Wil je graag jouw gratis human design rapport ontvangen?
Wil je graag jouw gratis zakelijk human design  rapport ontvangen?
Voor meer informatie over  human design
Voor meer informatie over zakelijk human design

ABOUT

Human Design

IHDS-Certified.jpg

Als mens zijn twijfels niet ongewoon, zeker niet op keerpunten in ons leven:

  • welke richting ga ik nu uit?

  • krijg ik nog voldoening van wat ik doe?

  • wat zijn mijn volgende stappen?

  • hoe krijg ik meer energie?

  • wat is mijn missie?

  • waarom ben ik niet gelukkiger?

  • waarom is het bij mij vaak anders dan bij anderen?

  • ...

 

Ook ik stel(de) me diezelfde vragen.

Om hierop antwoorden te vinden is het cruciaal om te weten wie je bent, wat je talenten zijn, je valkuilen, kortom, te weten wat jouw unieke bijdrage is aan de wereld, en hoe je dat dan praktisch kan leven.

Human design is de wetenschap der differentiatie: het is een unieke tool om jouw unieke blauwdruk te weten te komen.  Het is ongezien op de markt. 

Het is een experiment waardoor je inzage krijgt in jouw unieke code.  Het is veel meer dan een typologie-systeem of een label.  Het geeft je een idee over wie je bent op bewust en onbewust niveau, het geeft je inzicht in hoe jij anderen impacteert en anderen jou en waar jouw specifieke missie ligt. 

Het is oordeelloos en legt jouw unieke bijdrage bloot.  Het is als het ware als notenleer ontdekken om vervolgens je eigen zuivere muziek te schrijven als bijdrage aan het grote wereldconcert. 

 

Het geeft je een idee waar je krachten liggen en waar en welke hulp je mag aanvaarden om volledig in flow jouw (professionele) leven succesvol uit te rollen.  Het is een blauwdruk van JOU en brengt je in contact met jouw unieke kompas in het leven.

Het is als het ware je ziel aankijken in de spiegel.

Ik werk al vele jaren rond het belang van je eigen unieke code te kennen én het ook écht te leven, met de voeten op de grond.  Concreet en praktisch. 

 

Human Design is een groot deel van mijn leven.  Na jarenlange gepassioneerde studie, doorleving en certificering aan het IHDS en BG5 Business Institute, de officiële scholen van de oprichter van deze prachtige kennis tot zelfkennis en ontplooiing, help ik  mijn klanten graag bij dit ongelooflijk boeiend & hoogstpersoonlijke transformatie en groeiproces.

 

Mijn eigen unieke bijdrage uit zich steeds duidelijker in mijn groot intuïtief, waarnemend en terugspiegelend vermogen.  Ik ben een geboren spiegelaar en facilitator in de ontdekkingstocht naar jezelf.

Certified-Pro-Career-And-Business-Logo-2022-Medium.jpg
An.png
bottom of page