top of page
Loopbaancheque_label.jpeg
def-LOGO-I-Love-my-job_Logo_def-bijgesneden-1.gif

ABOUT

Loopbaanbegeleiding

Het is mijn vurige overtuiging dat iedereen een éigen unieke code heeft: een specifieke combinatie van talenten, eigenschappen en krachten.  

 

Door mijn jarenlange ervaring als trainer & transformatiecoach en meer dan 20 jaren bedrijfservaring, help ik je om je eigen code eindelijk een keer helemaal te ontcijferen en die vervolgens ook te leren inzetten en er trouw aan te zijn.

Wanneer dit je steeds beter lukt, zal je merken dat je meer geluk, veerkracht en flow gaat ervaren en dat je steeds krachtiger en authentieker in het leven gaat staan.  Meer geluksbeleving is de kers op jouw taart.

 

Je unieke code ontcijferen, leidt tot meer zelfkennis, meer eigenwaarde en meer zelfliefde.  Meer zelfliefde zorgt dan weer automatisch voor keuzes en beslissingen die écht bij jou passen en gezondere relaties.  Daar gaan we samen voor.  

 

Als gepassioneerd inspirator, motivator en geboren spiegelaar, help ik je op weg en ondersteun ik je op elke stap van dit pad.

 

Voel je een ‘spark’, hoe klein ook?  Contacteer me gratis en vrijblijvend en wie weet is dit wel de sleutel tot jouw unieke code.

 

 

Getuigenis:

Haar sessies waren zeer ontwapenend.  Ze straalt rust uit en heeft een bepaalde ‘het komt goed, ik ben er-vibe’.  Na onze eerste sessie voelde ik me instant minder ‘zwaar’.  Ze zei dingen die onmiddellijk raak waren en dat voelde gek maar ook goed.  Het gaf ook een instant gevoel van begrepen te worden en bracht me de nodige aha-momenten op.  Ze heeft me de tools aangereikt om in eerste instantie mezelf beter te leren kennen.  Zo kreeg ik  tijdens onze sessie ook heel sterk het gevoel met een ervaringsdeskundige te spreken.  Dit hielp me om mijn schaamte opzij te zetten, wat een heel nieuwe ervaring was.  Ze leerde me om meer authentiekere keuzes te maken en mijn grenzen te bewaken.  Dit heeft geleid tot verbetering in mijn relaties en wederzijds respect.  Zonder haar zou ik nooit staan waar ik vandaag sta en ben heel dankbaar dat ze op mijn pad kwam. _ L.D.B.

BRUNETTE_BLONDE_DEBURLETTFOTO_3281_BW_PINK kopie_edited.jpg
bottom of page