top of page
BRUNETTE_BLONDE_DEBURLETTFOTO__2677F_edited_edited_edited.jpg

ABOUT
ME

BRUNETTE_BLONDE_DEBURLETTFOTO_2688.jpg

WIE BEN IK?

Ik ben An De Hoon en van nature een gepassioneerde groeimotivator en verbinder.  

Ik ben geboren en getogen in het Antwerpse en opgegroeid als oudste van 3 meisjes in een warm en hecht gezin. Ik ben een levensgenieter en lach zeer graag, maar net zoveel hou ik van diepgang in mijn leven.

 

Ik kan mezelf wel als hooggevoelig beschouwen en voel me heel begaan met mensen, dieren, de natuur en eigenlijk met heel de wereld. 

 

Als kind al, kon ik best vurige debatten voeren en meegesleept worden in de dagelijkse gebeurtenissen. In de loop der jaren, hoewel niet minder vurig, heb ik ontdekt dat, als ik écht de wereld wilde verbeteren, ik misschien beter kon beginnen bij mezelf.

Eén van mijn allermooiste persoonlijke ontdekkingen is dat alle uitdagende dingen in mijn leven en de spiegels in mijn relaties, mijn wegwijzers bleken te zijn naar een groter geluksgevoel.

Na mijn reguliere parcours aan de Hogeschool startte ik een carrière als commercieel vertegenwoordigster en ben ik me tijdens mijn eerste job gaan verdiepen in de huid en huidverbetering.  Ik volgde een driejarige opleiding schoonheidszorgen en daarna nog verschillende specialisatie-opleidingen.  Ik ging als trainster aan de slag voor het gerenommeerd huidverbeteringsmerk Dermalogica® en had een fantastische en boeiende tijd.  

In 2006 kwam ik voor de eerste keer in aanraking met de Dr. Bach Remedies®.  Een relatiebreuk zette heel mijn leven op zijn kop en een vriendin stopte me Rescue® toe.  Weken en maanden sloeberde ik de druppels binnen.  Het effect was voor mij zo opmerkelijk dat mijn interesse in de remedies enkel maar groter werd.

Voor het eerst in mijn leven besefte ik dat ik niet echt leefde voor mezelf, en dat de dromen en het 'ideale plaatje' dat ik dacht te moeten nastreven, niet mijn 'ideale plaatje' was.  Datzelfde jaar startte ik een opleiding Intuïtieve Ontwikkeling, wat de aanzet was van mijn opleiding tot Psycho-Energetisch Coach.

Tijdens mijn jarenlange carrière in het professionele bedrijfsleven, werkte ik voornamelijk als Sales Manager in zowel reguliere als leidinggevende functies in de cosmetica-, kappers- en fashionwereld

 

Mijn interesse is steeds zeer duaal geweest: zowel uiterlijke als innerlijke verzorging zijn voor mij essentieel

 

De laatste 7-tal jaren gaat mijn interesse voornamelijk uit naar de psycho-energeticaHuman DesignReiki en het belang van het versterken van het evenwicht tussen de mannelijke & vrouwelijke energie.  Ook ging blijken dat coaching een zeer grote roeping voor mij was. 

Zo heb ik in 2015 mijn praktijk  Up opgericht waar ik mijn kennis en ervaring ondertussen fulltime kan delen met mijn cliënten en zo een stukje terug kan geven van al dat moois dat ik al heb mogen ontvangen.

Ik voel me zeer dankbaar.

Mijn diploma's & opleidingen:

Diploma's

Opleidingen

 • Living Your Design Guide - International Human Design School - Certified Professional

 • Master Coach: Psycho-Energetica - Epeca (2015-2018)

 • Expert Dr. Bach Remedies® - De Walnoot vzw (2011-2014)

 • Schoonheidszorgen (specialisatie voetreflexologie) - SIVO (2001-2004)

 • Bachelor A1: Expeditie-Distributie-Transport - KDG Hogeschool (1997-2000)

IHDS-Certified.jpg
logo Dr.Bach.webp
Reiki-520x1024.png
timotheus project logo.png
 • Human Design: Gecertificeerd IHDS Living Your Design Guide (2022-2023); Professional Analyst Program (heden), Gecertificeerd BG5 Career and Business Consultant, Radical Transformation Clinic (2023) aan het IHDS  en BG5 Business Institute.  Beide scholen werden opgericht door Ra Uru Hu, de oprichter van Human Design.  IHDS is gericht op persoonlijke groei.  BG5 is de zakelijke variant en richt zich vooral op profit potential van je bedrijf.  Voor meer info: 

 • Train the Trainer - The house of Change (2022)

 • Reiki - 2nd Degree of the Usui System of Reiki Healing (2022)

 • Geweldloze Communicatie volgens Dr. Marshall Rosenberg - BlaBla vzw (2013-2014) 

 • Energetische Antropologie volgens Prof. J.T.Zeberio - De Walnoot vzw (2012-2013)

 • Emotioneel Lichaamswerk - Nel vzw (2009-2010)

 • Intuïtieve Ontwikkeling - Timotheus vzw (2006-2007)

 • International Dermal Institute London & Los Angeles (2004-2005)

bottom of page